RON

Termeni și condiții

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta sectiune inainte de a plasa o comanda. Folosirea website-ului www.hanshennes.ro si efectuarea comenzilor on-line reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile de mai jos:


Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la vanzarea, respectiv cumpararea online de pe site-ul www.hanshennes.ro , stabilind conditiile si drepturile si obligatiile vanzatorului si ale cumparatorului.

Vanzatorul online este reprezentat de SC Hans & Hennes SRL, cu sediul in Drum Gura Fagetului nr 26-28 Vila 4, cod fiscal: 35612509, inregistrat la Registrul comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sector 3 cu numarul J40/1726/2016

Datele de contact ale vanzatorului vor fi consultate la sectiunea contact de pe site (care face parte integranta din termenii si conditiile).

In prezenta sectiune urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:

Contract de vanzare-cumparare - orice contract in temeiul caruia vanzatorul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unui produs/unor produse catre cumparator, iar cumparatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora.

Vanzatorul – persoana juridica reprezentata de SC Hans & Hennes SRL, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale ofera produsul cumparatorului.

Cumparatorul - orice persoana fizica sau juridica, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, acţionează in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, sub conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator si receptionarii acceptarii comenzii de catre cumparator intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile prezente, care sunt parte integranta din acest contract.

Finalizare contract - Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite in acest document. Contractul fiind incheiat pe durata determinata.

Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator, in conformitate cu termenii si conditiile din aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii finale, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul incheierii contractului de vanzare prin confirmarea si acceptarea comenzii de catre vanzator. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.

Comanda

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/produselor in cosul de cumparaturi, urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de facturare/livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi fara a finaliza comanda nu implica automat inregistrarea comenzii si nici rezervarea automata a produsului.

Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea istoric comenzi din contul de utilizator de pe site.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate. Intreaga responsabilitate in aceasta etapa apartinand cumparatorului.

O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului:

  1. Clientul renunta la un produs si notifica www.hanshennes.ro inainte de expedierea comenzii;
  2. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda;
  3. Modificarea adresei de livrare/facturare;
  4. Modificarea metodei de plata;

Daca clientul doreste o modificare acesta va solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail pe [email protected] sau comenz[email protected] mentionand clar solicitarea si numarul comenzii.

Comenzile nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul opteaza pentru plata online sau prin transfer bancar a contravalorii acestora.

In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularul disponibil pe site in ‘Contul meu’, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.


Procesarea comenzilor si disponibilitate

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail un raspuns automat de confirmare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 1-3 zile lucratoare. Produsele comandate care nu se regasesc la noi pe stoc vor fi aduse in cel mai scurt timp, dar veti fi contactat(a) si se vor oferi toate detaliile necesare in acest sens.


Calitate

Toate produsele comercializate prin acest site sunt noi si beneficiază de garanția legală de conformitate - sunt produse originale conform standardelor, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Pentru ca produsele care ajung la dumneavoastra sa corespunda unui nivel calitativ cat mai inalt, acestea sunt strict verificate inainte de ambalare in vederea livrarii. Chiar si in conditiile de maxima atentie pot aparea probleme, astfel, pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara fara riscuri, toate produsele defecte din fabricatie vor fi schimbate fara costuri suplimentare, in cel mai scurt timp posibil.


Plata si validitatea ofertei

Toate preturile sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.hanshennes.ro se va efectua in avans(prin ordin de plata sau card bancar). SC Hans & Hennes SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line LibraPay . In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Livrare

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

La momentul expedierii comenzii dumneavoastra veti primi o confirmare electronica ce contine detalii privind firma de curierat si numarul coletului. In cazul in care nu sunteti disponibil/a pentru livrare, veti primi o notificare.

Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, va rugam sa ne contactati pentru urgentarea livrarii.

In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (imprimata pe factura) si continutul coletului, cumparatorul are obligatia de a notifica Vanzatorul si Curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia),in maximum 24 de ore de la receptia coletului, telefonic sau prin email catre adresa con[email protected] cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).

Va rugam sa regasiti mai multe detalii in aceasta sectiune aici: Despre Livrare


PRIN ACCESAREA SAU UTILIZAREA SITE-ULUI www.hanshennes.ro CONFIRMATI FAPTUL CA ATI LUAT LA CUNOSTINTA DE EXISTENTA, ATI CITIT, ATI INTELES SI ATI FOST DE ACORD CU TOTI TERMENII SI CONDITIILE ACESTUI SITE. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TOTI TERMENII SI CONDITIILE ACESTUI SITE, VA RUGAM SA PARASITI IMEDIAT SITE-UL www.hanshennes.ro SI SA NU-L ACCESATI SAU UTILIZATI.

SC Hans & Hennes SRL POATE SCHIMBA CONȚINUTUL SITE-ULUI LA ORICE MOMENT, POATE ADUCE MODIFICĂRI DE STRUCTURĂ, CONȚINUT ȘI ACCESIBILITATE, POATE SISTA FURNIZAREA INFORMAȚIILOR PE SITE, FĂRĂ UN ACORD PREALABIL ȘI FĂRĂ VREO NOTIFICARE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ ORI CĂTRE TERȚE PERSOANE.

SC Hans & Hennes SRL poate schimba, suspenda sau întrerupe site-ul, în orice moment, fără a anunța în prealabil. SC Hans & Hennes SRL poate limita accesul la site ori la anumite părți din site. Totodată, SC Hans & Hennes SRL poate limita accesul la anumite facilități sau secțiuni din site, poate aduce limitări de acces anumitor clienti fără notificări și fără vreo răspundere.

SC Hans & Hennes SRL isi rezerva dreptul sa modifice orice pret fara o instiintare in prealabil ; dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator.

SC Hans & Hennes SRL isi rezerva dreptul de a refuza comenzi care au afisate preturi eronate datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.

Factura electronică

După expedierea coletului veți primi un e-mail de confirmare în care se va afla și factura în format efectronic. Puteți astfel descărca factura accesând link-ul din e-mail. De asemenea, vă informam că factura electronică este disponibilă pentru descărcare în contul de utilizator, în orice moment, la cerere, prin e-mail la [email protected] .


Garantie si reclamatii

Garantia este de 3 luni si se socoteste de la data livrarii produsului catre cumparator . Vanzatorul este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii sau care apar in interiorul termenului de garantie. O sesizare trebuie facuta prin e-mail sau la nr de telefon , specificate in sectiunea „Contact” a prezentului site. Clientului ii va fi rambursata contravaloarea produsului intr-un cont bancar sau sub forma de voucher. Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si clientul va fi informat despre constatarile facute. Procedura de retur va fi trimisa pe email clientului, imediat ce a fost receptionata si analizata sesizarea.

Garantia se acorda in urmatoarele cazuri:

Daca defectul este din vina producatorului cumparatorul va primi fie un alt produs similar, fie unul cu acelasi pret sau banii inapoi, optiunea apartinand cumparatorului. Pentru a alege acelasi produs este necesar sa fie verificat stocul disponibil la acel moment.

Pentru a beneficia de garantie cumparatorul trebuie sa aduca dovada achizitiei produsului de la firma SC Hans & Hennes SRL .

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul e obligat sa faca o sesizare sau sa trimita o notificare in care sa detalieze motivele pentru care solicita garantia, detaliile de cumparare (numar factura, numar comanda, denumire produse, motivul pentru care se solicita inlocuirea/ schimbarea produselor) .

Sesizarea referitoare la defectele constatate va fi procesata fara nici o intarziere, cu exceptia cazului in care partile s-au inteles altfel. Vanzatorul va comunica cumparatorului termenul si modalitatea de procesare a sesizarii, inclusiv confirmarea reparatiilor necesare si durata acestora, sau, daca este cazul, motivarea in scris a refuzului de a da curs solicitarii.

Toate produsele la reducere comandate nu se returneaza banii inapoi decat sub forma unui voucher .


Dreptul de returnare a produselor

Va rugam sa regasiti detaliata aceasta sectiune aici: Politica de Retur


Schimbarea Produselor

In cazul in care doriti sa schimbati produsul achizitionat cu un alt produs din diferite motive: tot ce aveti de facut este sa faceti o solicitare telefonica catre Hans & Hennes la numarul de telefon sau e-mail afisate pe site si operatorul nostru va va indruma ce aveti de facut.
Pentru schimbarea unui produs toate taxele de transport sunt suportate de client. Valoarea acestora este 30.00 lei(15.00 lei taxa de transport pentru returnarea produsului catre Hans & Hennes SRL + 15.00 lei taxa de transport pt trimiterea produsului schimbat catre client).


Discount-uri (Reduceri)

In magazinul online, acordam diferite tipuri de discount-uri. In cazul in care pentru un produs se pot aplica mai multe tipuri de discount, acestea nu se cumuleaza. Reducerile oferite la achizitionarea produselor se aplica in limita stocului disponibil.

Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. Folosirea multipla in mod abuziv, da dreptul vanzatorului de a refuza folosirea codului de reducere.


Voucherul cadou

Pentru comanda unui Voucher nu se poate aplica discountul oferit de alte cupoane/vouchere.

Daca valoarea voucher-ului de reducere sau a voucher-ului cadou este mai mare decat valorea totala a comenzii, diferenta nu este platita sau transferata sub forma unui nou voucher.


Protectia datelor cu caracter personal

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. Beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la adresa de email [email protected] sau la telefon +4 074455186. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Datele furnizate sunt prelucrate in scopul executarii contractului . Prin lansarea comenzii cumparatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.


Drepturile de autor

Toate informatiile prezentate pe www.hanshennes.ro reprezinta proprietatea SC Hans & Hennes SRL , folosirea acestor informatii fara acordul SC Hans & Hennes SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected] .


Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


Clauze finale

Consumatorului i se poate solicita sa completeze anumite formulare si/sau sa incheie anumite contracte la momentul plasarii comenzii. Procedura poate diferi, in functie de comanda. Cumparatorul poate modifica eventualele erori materiale, inainte de plasarea comenzii. Tarifele pentru comunicarea la distanta pentru plasarea comenzilor sunt tarifele normale practicate de operatorii retelelor de telefonie utilizate pentru plasarea comenzilor.

Imaginile de pe website au caracter informativ.

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre vanzator si cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

In calitate de consumator, aveți si opțiunea de a sesiza Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, ANPC.

Legislatia care guverneaza relatia dintre parti este reprezentata de:

  • OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic.