RON

Despre livrare

Conditiile pentru livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. SC Hans & Hennes SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor(daca este cazul). Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare, ne rezervam dreptul de a anula aceasta comanda.

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Precizam ca produsele comandate online ajung la dvs numai prin intermediul firmei de curierat rapid sau putem da curs solicitarii dvs de a le ridica personal din Showroom-ul nostru din Constanta , Str. Aprodu Purice 31A .

Taxa de transport este de 25 ron pentru orice destinatie din Romania, indiferent de numarul de produse sau greutatea coletului. Transport gratuit pentru comenzile de peste 499 ron .